Over mij
Vol passie en enthousiasme kan ik ál mijn kwaliteiten kwijt binnen mijn missie:

Zorgprofessionals die kunnen blijven zorgen zonder zorgen 

Nicole Marsman

Vitaliteitscoach in de Zorg

‘Mijn wens? Dat zij, die zo goed voor anderen zorgen, ook goed voor zichzelf gaan zorgen. Zodat zij hun werk met passie kunnen blijven doen. En zich thuis ook waardevol en energiek’ 

Mijn naam is Nicole. Ik ben geboren en getogen in Veenendaal. Mijn roots liggen zowel in Nederland als in Suriname, ik ben dan ook een trotse ‘dubbelbloed’. In ons huis woon ik samen met 2 pubers, een dochter van 16 en een zoon van 15 jaar. 

Daarnaast hebben we nog 2 huisgenoten: Douska en Lotte. Beiden uit het asiel. De labrador uit Turkije en de kruising Rotweiller uit Spanje. 

 

Vanaf zo lang ik weet vind ik het zorgen voor anderen bijzonder en mooi om te doen. Dit deed ik in verschillende functies. En wat ik maar al te graag deed is ‘alles doen voor de ander’.  Als ik mezelf daarvoor moest wegcijferen, dan was dat geen probleem. Ik kreeg toch energie van de ander.

Het krijgen van energie van de ander bleef, mijn eigen batterij liep echter wel steeds sneller leeg. En dit merkte ik in vage klachten, die ik wegstopte totdat ze niet meer weg te stoppen waren. Mijn lichaam schreeuwde steeds harder. Het was echt tijd voor verandering. 

 

Sporten deed ik altijd al, eten ook.  Maar nu ging ik bewuster voeden. Ik keek bewust naar mijn avondritueel en bracht veranderingen aan. Ook werden mijn wandelingen van ‘hoppa en door’ naar ‘genieten van de natuur’. Ik luister beter naar het fluisteren van mijn lichaam en dat is fijn. Ik heb echt meer rust in mijn lijf én hoofd!

 

Blijven zorgen zonder zorgen

Mijn missie: ‘Zorgprofessionals die zorgen met passie, met energie. En wanneer zij thuiskomen ook nog energiek zijn. Voor hunzelf, voor hun gezin.’ 

Door het beter zorgen voor jezelf ga jij het zorgen voor de ander met plezier blijven doen. Jouw Zorghart blijft kloppen. Volg je hart, dat klopt altijd!

Het kunnen ondersteunen in ‘beter zorgen voor jezelf’, daar krijg ik energie van. Het zorgen voor jezelf bevat zo veel meer dan alleen ‘je groente opeten’. Met mijn voorgeschiedenis in de (para)medische zorg en sport is het een fantastische combinatie om mensen te mogen begeleiden in hun reis naar gezondheid. 

Opleidingen

  • Sportinstructeur
  • Oefentherapeut Cesar
  • Bedrijfsoefentherapeut
  • Verpleegkunde 
  • Gewichtsconsulent
  • Leefstijlcoach
  • Orthomoleculair Therapeut 

Volg mij op mijn Social Media

& raak geïnspireerd!

Ik laat je zien hoe mijn zorghart klopt!