Coaching
Blijven zorgen zonder zorgen

 

Maak haalbare stappen en behaal blijvend resultaat, door te zorgen voor jezelf.

Meer energie in het lijf en rust in het hoofd. 

Jouw Zorghart klopt. 

Dit wil ik!

DESKUNDIG

Strategieën vanuit verschillende hoeken.

Waardoor jij op verschillende vlakken
professioneel wordt geholpen.

ONTZORGT

Zowel bij jou op locatie als online. 

Hierdoor win jij tijd.

 

PERSOONLIJK

Een maatwerk programma,
met duurzaam resultaat. 

Geheel gericht op jouw kwaliteiten, 
op werk én privé terrein.

Vraag gratis en vrijblijvend jouw intake gesprek aan

Daarom ga jij voor jezelf zorgen

Je hebt een hoog verantwoordelijksheidsgevoel. Je wilt je werk goed doen en er echt voor anderen zijn. Daarom neem je extra diensten aan, werk je soms je pauzes door en denk je thuis al aan je cliënten. Je voelt je schuldig wanneer je ‘nee’ zegt. Nee zegt tegen je collega’s, je kinderen, je partner en je vrienden. 

Je voelt je uitgeblust, futloos, misschien ook gefrustreerd. Je voelt aan alles dat jij ook voor jezelf wilt zorgen, juist nu!

Stel je voor dat er een antwoord voor jou is..

Ik kan jou helpen om beter voor jezelf te zorgen. 

Zodat jij je niet schuldig meer hoeft te voelen. Jij gaat zorgen voor jezelf. Jij kan daardoor blijven zorgen zonder zorgen. 

Coaching bij jouw thuis, binnen 30 km vanuit Veenendaal. Woon je verder dan 30 km vanaf Veenendaal? Neem ook dan contact met mij op en ik laat je graag de mogelijkheden weten!

 

Manon

Ik ben een schommelaar, Nicole helpt mij hier iets in te doorbreken. Zij helpt mij om mijn gedrag nader te benoemen en bewust zijn te creëren over wat ik kan aanpassen in mijn dagelijkse routine. Dit helpt mij ontzettend! Nicole is daarbij net een positiviteitsgoeroe en een goede fee in één. Ze weet zelfs tegenslagen in het proces om te zetten naar positiveit en perspectief te bieden voor een nieuwe stap!

 

Rosanne

Hoe ga je de knop omzetten naar een gezonder leven? Daar helpt Nicole je echt mee! Belangrijkste is: meetbare doelstelling, waarderend kijken naar elke aanpassing die je hebt doorgevoerd om je doelstellingen te realiseren en stapje voor stapje kijken hoe je elke keer het beter kan. Ik ben een kei in de derde helft spelen met voetbal. Nicole heeft samen met mij gekeken wat de grote boosdoeners zijn (natuuuurlijk bier en patat) en welke alternatieven je hebt. En zo zijn er nog meer gevallen op te noemen, waar je net niet aan het plan wil en kan houden, maar wel aanpassingen kan doen!

Volg mij op mijn Social Media

& raak geïnspireerd!

Ik laat je zien hoe mijn zorghart klopt!