SelfCare Traject

Voor Zorgprofessionals, die willen blijven zorgen

Regelmaat in de onregelmatigheid

Maak haalbare stappen en behaal blijvend resultaat, door te werken aan jouw SelfCare.

Meer energie, meer me-time. Hierdoor kan jij beter voor anderen zorgen, jouw Zorghart klopt.  

              

Vraag gratis en vrijblijvend jouw intake gesprek aan: 

DESKUNDIG

Strategieën vanuit verschillende bekwaamheid.

Waardoor jij op verschillende vlakken professioneel wordt geholpen.

ONTZORGT

Zowel bij jou op locatie als online. 

Hierdoor win jij tijd.

PERSOONLIJK

Een maatwerk programma, met duurzaam resultaat. 

Geheel gericht op jouw kwaliteiten,  op werk én privé terrein.

Daarom kies jij voor het SelfCare traject!

De lat ligt hoog in de zorg, door werkdruk/-stress en dreigend zorginfarct. Het zorgen voor de ander staat hierbij voorop. Het zorgen voor jezelf blijft vaak op een laag pitje. Je voelt je uitgeblust, futloos, misschien ook gefrustreerd.  Je voelt aan alles dat jij ook voor jezelf wilt zorgen, juist nu.

Maar hoe?

Daarom deze interactieve offline training. Met aandacht voor jou. Een half jaar lang, 2 uur per maand. Op verschillende locaties of zelfs bij jouw thuis. Tussendoor hebben wij telefonisch contact.

Individueel of in groepsverband, bijvoorbeeld met een aantal collega’s. De maximale groepsgrootte is 5 deelnemers.

Ervaar in 6 maanden verbetering, met meetbare resultaten. Jij kan met voldoening blijven zorgen, zowel op de werkvloer als thuis. Jij hebt weer energie voor jou en kan de ballen makkelijker hoog houden.

Tot 31 december 2022 bied ik deze training in pilot vorm aan. Met de investering van €193,- per maand. (inclusief BTW en certificaat van deelname)

De training bevat een 0 en eindmeting. Deze meting bestaat zowel uit vragenlijsten als bloedtesten. De investering is inclusief hulpmiddelen om tot verbetering te komen!

Er worden verschillende thema’s behandeld. Met altijd een persoonlijk haalbaar plan. Zodat jij direct aan de slag kan.

Nu is het tijd voor jou! Jij staat op nummer één!

 

TEVREDEN KLANTEN

Manon 5 juni 2022

Ik ben een schommelaar, Nicole helpt mij hier iets in te doorbreken. Zij helpt mij om mijn gedrag nader te benoemen en bewust zijn te creëren over wat ik kan aanpassen in mijn dagelijkse routine. Dit helpt mij ontzettend! Nicole is daarbij net een positiviteitsgoeroe en een goede fee in één. Ze weet zelfs tegenslagen in het proces om te zetten naar positiveit en perspectief te bieden voor een nieuwe stap!

Rosanne 5 juni 2022

Hoe ga je de knop omzetten naar een gezonder leven? Daar helpt Nicole je echt mee! Belangrijkste is: meetbare doelstelling, waarderend kijken naar elke aanpassing die je hebt doorgevoerd om je doelstellingen te realiseren en stapje voor stapje kijken hoe je elke keer het beter kan. Ik ben een kei in de derde helft spelen met voetbal. Nicole heeft samen met mij gekeken wat de grote boosdoeners zijn (natuuuurlijk bier en patat) en welke alternatieven je hebt. En zo zijn er nog meer gevallen op te noemen, waar je net niet aan het plan wil en kan houden, maar wel aanpassingen kan doen!